Számvitel

Könyvelés

Adóügyek

Tanácsadás

Oktatás

Belső Kontrollrendszer Értékelése

Többnyelvű E-learning Programok

Európai Vizsgák és Oklevelek

Bérszámfejtés

Bérelemek kiszámítása

Társadalombiztosítás

Adóbevallások

Céges Jelentések

Információs Rendszerek

Szoftverfejlesztés

Tartalom-menedzsment Eszközök

Informatikai Kontrollok és Minőségbiztosítás

Audit

Pénzügyi Beszámolók

Adózás

Átvilágítás

Belső Ellenőrzés

Bemutatkozás Nyomtatás E-mail


Az M-AUDIT - a MemoLuX cégcsoporthoz tartozó - könyvvizsgáló cég a Magyar Könyvvizsgáló Kamara létrejötte óta tagja a kamarának. Közel két évtizedes naprakész, széleskörű számviteli és adózási tapasztalatot alkalmazunk a könyvvizsgálati, ellenőrzési feladataink során.

Szolgáltatásaink

1.) Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálati ügyfeleink részére az éves beszámolók, konszolidált éves beszámolók, valamint a speciális időszaki beszámolók (pl. az átalakulási vagyonmérlegek, stb.) könyvvizsgálata mellett a nemzetközi számviteli szabályoknak megfelelő (pl. IFRS, US GAAP, HB II) beszámolók vizsgálatát is végezzük. A pénzügyi jelentések vizsgálatakor kiemelt figyelmet fordítunk a tulajdonosok, befektetők érdekeinek jogszerű, és ugyanakkor hatékony érvényesülésére.

2.) Átvilágítás és üzletviteli tanácsadás

Cégfelvásárlások során a befektetők vagy az eladók megbízásában átvilágítjuk a megvásárolandó társaságok számviteli és adózási rendszerét, feltárjuk erős és gyenge pontjaikat, tanácsot adunk az adás-vételi konstrukció és az akvizíciót követő üzletvitel megtervezésében.

3.) Transzferár nyilvántartás készítés

A napjainkban egyre jobban középpontba kerülő transzferár nyilvántartások elkészítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk. Foglalkozunk a magyar kapcsolt vállalkozási körök mellett nemzetközi kapcsolt vállalkozások részére is az egymás között alkalmazott árak alátámasztásával, nyilvántartásuk elkészítésével.

4.) EU-s vagy más nemzetközi pénzügyi pályázati támogatások felhasználásának ellenőrzése

A támogatások ellenőrzését egyrészt a támogatási összeg folyósítása céljából, másrészt a támogatással nyújtott pénzeszköz szabályos felhasználása céljából végezzük.

5.) Adózással és számvitellel kapcsolatos tanácsadás

Ügyfeleink igényeitől függően folyamatosan, jelentős szakmai kapacitással eredményesen állunk rendelkezésre adókkal és járulékokkal kapcsolatos ügyekben, valamint adózással és számviteli kérdésekkel kapcsolatban.

Szervezeti tagságaink

A kötelező Magyar Könyvvizsgálói Kamarai tagság mellett az M-AUDIT 2006-óta az MSI Global Alliance nemzetközi hálózatának tagja.

Kontakt: Kozma György, ügyvezető
Tel: (36)-1-460-74-11
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Honlap: www.m-audit.hu

 

Nyelvválasztás

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

További Információk